Rize'de Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor

İl Müdürü Mustafa ÇELİK Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait olan tesis ve alanları gezdi, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

YÖREDEN HABER 12.07.2014 18:16:35 24 0
Rize
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve beraberinde Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Şube Müdürü Yusuf BÜYÜK'le birlikte Rize Gençlik Merkezi, Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, Çayeli Gençlik Merkezi, Kalkandare Futbol Sahası Tribünü Kamp Eğitim Merkezi inşaatı ve Rize A.Ş tarafından yapılan Olimpik Yüzme Havuzu ile 3000 kişilik Spor Salonu inşaatını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İl Müdürü ÇELİK “Tesislerin artması ile Rize'de spor daha da güçlenecek, Tesisleri ilimize kazandıranlara Rize Gençliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

İl Müdürü Mustafa ÇELİK ' Rize, yapılmaya devam eden olan bu tesislerle sporun her türüne hitap edecek bir yer olacaktır. İlimiz, Türkiye'de her spor branşından takımların gelip kamp yapabileceği, konaklayacağı ve müsabaka yapabileceği bir komplekse dönüşecek” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI