RİZE’DE MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN İSMİ YAŞATILIYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini yapmış oldukları parkta yaşatıyor.

YÖREDEN HABER 4.01.2017 19:25:04 26 0
RİZE’DE MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN İSMİ YAŞATILIYOR
Başkan Kasap, parkın vatandaşların hizmetine sunuluşunda yaptığı konuşmada, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde, aynı değerleri taşıyan insanların hatırlanması ve bu değerlere sahip çıkılması bakımından bu parkımızın önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum” dedi.

Camiönü mahallesinde tamamlanan parkın hizmete sunulmasına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, AK Parti Rize Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Avcılar, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Rize İl Başkanı Süleyman Karali, BBP Rize Eski İl Başkanları Hızır Dil ve Faruk Çavuşoğlu, BBP Çayeli Eski İlçe Başkanı ve Çayeli Belediyesi Encümeni Mehmet Çil, Alperen Ocakları Rize İl Başkanı Tuncay Şan, Camiönü Mahallesi Muhtarı İsmail Başak ve vatandaşlar katıldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu konuşmada, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde aynı değerleri taşıyan insanların hatırlanması ve bu değerlere sahip çıkılması bakımından bu parkımızın önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Rize Belediyesi olarak şehir estetiğini önemseyerek Park ve Bahçe çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gibi çalışmalarla şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştüreceğimize inanıyor, yeni parkımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Camiönü Mahallesi Muhtarı İsmail Başak ise, “Bu gibi hizmetleri Rize Belediyemizin bizlere sunması için vatandaşlarımızın ikametgâhlarını Rize’ye aldırmalarını istiyorum. Nüfusumuz ne kadar çok olursa Belediye’nin halka yönelik hizmetleri bir o kadar kaliteli olur. Bu parkın mahallemizde yapılmasına vesile olan Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Yalçın tüm şehitler ve Mehrum Yazıcıoğlu’nun ruhu için dua etti. Duanın ardından açılış gerçekleştirildi.
Merhum Yazıcıoğlu’nun isminin verildiği parkta Rize’nin simgesi olan çay filizini temsil eden öğeler de bulunuyor.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı