RİZE’DE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Rize’de Çağrı Merkezleri ile düzenlenecek işbaşı eğitim sözleşmeleri imzası ve sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

YÖREDEN HABER 24.04.2018 08:01:08 20 0
RİZE’DE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

RİZE-Çağrı Merkezleri ile düzenlenecek işbaşı eğitim sözleşmeleri imzası ve sertifika dağıtım töreni Rize TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ve İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz ev sahipliğinde düzenlenen programa kurum müdürleri ve Sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Programda ilk olarak Rize İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, Çağrı Merkezleri temsilcileri ile birlikte İşbaşı eğitimi protokolü imza törenini gerçekleştirdi.

Daha sonra Oda ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde turizm sektörü için toplamda 100 kişilik hizmet içi eğitimler, yiyecek içecek servisi, yiyecek içecek üretimi, kat hizmetleri, ön büro, kişisel gelişim ve yönetici eğitimi kurslarının sertifikaları verildi.

Turizm eğitimleri sertifikalarının takdiminin ardından Rize TSO ile İŞKUR işbirliğinde gerçekleştirilen 200 kişilik Yeni Girişimci Eğitimi Kursları ve Oda ile KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen 25 kişilik Yeni Girişimci Eğitimi Kursları ’nın sertifikaları kursiyerlere takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI