Rize'de esertifikalı ğitim başladı

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı, T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim kursu start aldı.

YÖREDEN HABER 10.01.2017 14:10:22 9 0
Rize
Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı, Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 09 Ocak-18 Şubat 2017 tarihlerinde 6 hafta sürecek olan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı Eğitimi” başladı.

Rize de hizmet veren hastanelerin yanı sıra il dışından da katılımcıların olduğu programda kursiyerlere teorik ve uygulamalı olarak iki bölümden oluşan mesleki bilgi ve beceriyi artırmaya yönelik eğitim,Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Gökhan Demiral’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Programa Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr.GökhanDemiral, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr.Talip Başak, Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof.Dr.HasanTürüt, Başhekim Yardımcısı Mustafa Aksoy, Hastane Müdürü, Müdür Yardımcıları ve çok sayıda sağlık çalışanları katıldılar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI