Rize'de Erdoğan Rüzgarı esti

Rize Valilik Binası önünde gerçekleşen Toplu Açılış Töreni saat 13.00'de başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rizeliler büyük bir ilgi gösterdi.

YÖREDEN HABER 16.10.2016 09:18:10 11 0
Rize
ERDOĞAN HALKA HİTAP ETTİ.
Rize Valilik Binası önünde gerçekleşen Toplu Açılış Töreni saat 13.00'de başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rizeliler büyük bir ilgi gösterdi. Seçim mitinglerini aratmayan bir kalabalıkta hemşerilerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 10 binden fazla insan dinledi. Törende açılış konuşmasını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yaptı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI;
Ne dedik, 'İnlerine gireceğiz, onlar kaçacak, biz kovalayacağız' dedik. Kovalıyor muyuz? Kaçıyorlar mı? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar. Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar.

FETO ELEBAŞI GÜLEN

Eğer sende zerre kadar yiğitlik varsa dön gel ülkene. Gel, gidip de Amerika'ya sığınma. Gel buraya o zaman, gel burada yargılan. Gelemez. Niye? Korkakların şanı kaçmaktır, kaçmak. Korkaklar, zafer takı dikemez, onu yiğitler diker.

MUSUL'UN GELECEĞİ
Kusura bakmayın Musul'un ne DEAŞ terör örgütüne ne de başka terör örgütlerine verilmesine müsaade etmeyiz.15 TEMMUZ UNUTULMAYACAK
Türkiye'nin Suriye'de başlattığı operasyonu önlemek isteyenlerin, 15 Temmuz'un arkasında olmadığını söyleyenin ya dünyadan haberi yoktur ya
da bizzat kendisi de bu işin içindedir. Aynı şekilde Başika'daki Türk askerinden rahatsız olanlarla ülkemizi Musul operasyonunun dışında
tutmak için yırtınanlarla '15 Temmuz'un ilgisi yok' demek, milletin aklıyla alay etmek demektir. Bunu biz yutmayacağız.

DABIK'A İLERLİYORUZ

Cerablus'a girdik, arkadan El Rai'ye girdik. Şimdi ilerliyoruz, nereye? Dabık'a ilerliyoruz ve orada 5 bin kilometrekarelik bir alanı terörden arındırılmış güvenli bölge olarak ilan edeceğiz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok ama ülkemizde 3 milyon mülteci var. Onlara yer hazırlayalım, onlar topraklarına dönsünler, onları güvenli şekilde orada yaşatalım, atacağımız adım bu.

BAŞİKA SİGORTADIR

Şu anda koalisyon güçleriyle bugün dışişleri bakanım Lozan'da teklifi yapacaklar. Biz, koalisyon güçleriyle beraber DEAŞ terör örgütüne ve diğer terör örgütlerine karşı orada mücadeleye varız. Başika üssümüz konusunda da kimse konuşmasın. Bu üs orada duracaktır. Duracaktır. Çünkü Başika aynı zamanda Türkiye'ye olacak terör saldırıları için bir sigortadır.

YENİKAPI RUHU

Yenikapı ruhunda olsan ne yazar olmasan ne yazar. Senin olup olmaman bir şeyi değiştirmez. Oradaki 5 milyon ne diyor bizim için o önemli. Aynı anda tüm Türkiye'de bir o kadar da ne yaptı? Ekranlardan izledi, 10 milyon. Bizim için o önemli.

BAŞKAN KASAP BUGÜN BİZİM İÇİN BAYRAMDIR
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bu gün bizim için bayramdır. Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız
birlikte ülkemizde yaşanan bunca zorluklara rağmen dik durarak milletimizle birlikte inşallah bundan sonra da daha güçlü olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde elbette Rize ve Rizeliler gereken desteği verdi, veriyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak 15 Temmuz’dan itibaren daha anlamlı ve inançlı olarak yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı