Rize'de Dağcılık Temel Eğitim Kampı

Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) tarafından düzenlenen 'Dağcılık Temel Eğitim' kampı İkizdere ilçesinin Rüzgarlı mevkiinde başladı. Düzenlenen kampa Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDR

YÖREDEN HABER 24.04.2014 14:30:33 11 0
Rize
Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül kampı ziyaret ederek, eğitimler hakkında bilgi aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yılında, gençlerimiz ve çocuklarımız için düzenlenen bu özel programın çok anlamlı olduğunu ifade eden Vali Çakır, yıllardır gençlerimize doğa, arama kurtarma ve dağcılık eğitimi veren Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübüne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Üç gün sürecek kampa 100 sporcunun katılacağını ve bunlar arasında üniversite öğrencilerimizin yanı sıra ilköğretim ve orta öğretim seviyesindeki öğrencilerinin de yer aldığını söyleyen Vali Çakır, 'Burada 3 gün boyunca teorik eğitimin yanı sıra pratik ve uygulamalı eğitimler ile ilgili bir faaliyet yürütülecek.

Bizde ziyaretlerine gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hep birlikte kutlamak istedik. Bu ve benzeri faaliyetlerde sivil toplum kuruluşlarımızın ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu organizasyona destek veren sadece bizler değiliz. Velilerimizin sanı sıra başta Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü olmak üzere Kızılay Derneğimiz ile İkizdere Belediyesi gibi kurum ve kuruluşların bu organizasyona destek olduklarını görmek bizleri mutlu etmiştir. Ben Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübündeki arkadaşlarımıza, sporcu eğitimlerimiz başta olmak üzere arama kurtarma eğitimlerimize ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı