RİZE YEŞİLAY’DAN SÜTLÜOĞLU’NA ZİYARET

Her yıl, Türkiye genelinde 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında, Yeşilay Rize Şubesi Başkanı Selim Kandemir, beraberinde bir kısım Yeşilay Rize YK Kurulu üyeleriyle birlikte, Çaykur YK Başkanı ve G

YÖREDEN HABER 8.03.2018 06:58:48 21 0
RİZE YEŞİLAY’DAN SÜTLÜOĞLU’NA ZİYARET

Yeşilay Rize Şube Başkanı Selim Kandemir, “Öncelikle, ülkemizin, bölgemizin ve Rize’mizin ekonomik refahı ve sosyal yaşamdaki göz bebeğimiz olan, ÇAYKUR’da hayata geçirdiğiniz çok önemli proje ve yatırım başarılarınızdan dolayı Rize Yeşilay yönetimi olarak tebriklerimizi sunuyoruz. Eski bir Çevre Bakanımız olarak ve ayrıca Yeşilay gönüllüsü olarak sislerinde malumu, alkolle mücadele amacıyla 5 Mart 1920 yılında Hilal-i Ahdar adıyla kurulan; ilerleyen zamanlarda bu mücadele alanına sigara, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılığını ekleyen Yeşilay, asırlık geçmişinden güç alarak toplum sağlığı için sorumluluklarının bilinciyle daha önce, Yeşilay Rize Temsilciliği olarak hizmet veren Cemiyetimiz, Yeşilay Rize Şubesi olarak yenilenmiş, Eski Doktorlar sitesi olarak bilinen Belediye Bloklarındaki yeni Şube binamızda ve gerekse sahada şehrimizdeki eğitim kurum ve kuruluşlarımızda programlı bir şekilde çalışmalarımızı gönüllü olarak sürdürmekteyiz. Yeşilay haftası çevresinde, sizlerin geçmişte olduğu gibi, bundan böyle de Yeşilay Rize Şubemize vermiş olduğunuz destek ve katkılara şahsım ve YK olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Çaykur genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Ülkemizin ve hatta dünyanın bağımlılıklar konusunda en köklü ve tek sivil toplum kuruluşu Yeşilay’dır. İlk Okul, Orta, Lise ve Üniversite öğrenciliğim yıllarında ve sonrasındaki resmi görevlerimde hep Yeşilay’ın yanında oldum. Yeşilay gönüllüsü olarak katkılar sunmak için elimden geleni yaptım, ömrüm boyunca da yapmaya devam edeceğim. Dünya’da ve ülkemizde her geçen gün yenilenen, gelişen teknolojik değişimlerle birlikte bağımlılık çeşitleri değişerek artmaktadır. O nedenle her birey, her kurum ve kuruluşun Yeşilay’ın Rize’deki çalışmalarına karşı sorumluluklarımız vardır. Başta geleceğimiz olan gençliğimizi, geleceğimizi bağımlılık gibi bir tehlikeden korumak, her çocuğu kendi evladımız bilerek bu kutsal hayırlı çalışmalara katkı sağlamalıyız. Yeşilay Rize Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulunuz olarak sizleri kutluyor ve bu nazik ziyaretinize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı