Rize Valisi Yazıcı Pazar'da çok önemli konuları gündeme getirdi.

Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi tanıtım toplantısı Vali Ersin Yazıcı’nın da katılımlarıyla bugün Pazar’da geniş katılımlı bir toplantı yapıldı

YÖREDEN HABER 15.10.2014 22:03:18 148 0
Rize Valisi Yazıcı Pazar
Daha önce İkizdere İlçesi ve Rize Merkezde ve Çayeli’nde toplanan Renk Çalıştayı, bu defa da Pazar İlçesinde çalışmalarına devam etti.

Rize Valisi Yazıcı Çalıştay sonrasında Pazar Belediyesini ziyaret ederek Başkan Dr.Ahmet Basa ile görüştü. Görüşmede Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan,Rize Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Rize Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke, Vali Yardımcısı Mehmet Özer ve Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ile Pazar İl Genel Meclisi üyesi Rasim Çorbacı'da katılarak hazır bulundu.
 
Rize Valisi Ersin Yazıcı burada yaptığı konuşmada Rize ve İlçelerinin Eğitim konusunda ki gelişmelerini anlattı. Vali Yazıcı açıklamalarında; “Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma çerçevesinde bugünde Pazar İlçesindeyiz. Pazar’da tüm okul öğreticileriyle ve ilçe yöneticileriyle başta Pazar Belediye Başkanımız olmak üzere Emniyet, Garnizon, sağlıkta tüm birimleriyle artı STK’lar ile Rize’de “Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi “kapsamında toplantı yaptık.

Biz, Rize’deki Eğitimin durumundan şu an için memnun değiliz. Ve bu tespiti yaptıktan sonra da, madem memnun olmadığımız bir durum var.

Bundan başta ben, Rize Valisi olarak tüm Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürlerimiz, yöneticilerimiz, Milli Eğitim tüm çalışanları bu konuda bir şeyler yapması ve yapmamız gerekiyor.

Bizde bir şeyler yapmak adına “Rize’de Eğitime Nitelik kazandırma Projesi “adı altında bir hareket yaratmanın gayreti içindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımızla Rize bugünkü bulunduğu konumdan çok daha iyi durumda olacaktır. Eğitim seviyesi durumu itibarıyla, biz şuna inanıyoruz ki, bu hareket başladıktan sonra bir sinerji yaratılacak. Ve bu hareketle de bir ilerleme sağlanacaktır. Tabi bu bir yılda bitecek bir iş değildir. En az 3-4 yıl sürecek. Rize ve Rizelinin kabul edeceği bir sırada, Rize olarak ön saflarda yer alacağız. Bu kapsamda bir takım çalışmalar yaptık. Ve başta Pazar Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak üzere Eğitim camiasını istekli gördüm. Mutlak suretle küçük bir dokunuşla bir şeyler olacak. Birçok hareketi başlatacağımızı biliyoruz. İyi şeyler güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum” dedi. 
 


KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI