Rize Valisi Yazıcı Hemşin'de

Hemşin çarşısında bulunan dükkân ve mağazaları tek tek gezen Vali Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti.

YÖREDEN HABER 26.02.2016 07:27:30 10 0
Rize Valisi Yazıcı Hemşin
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hemşin ilçesine giden Vali Ersin Yazıcı, ilçe merkezinde yapımı devam eden kamu yatırımlarını gezerek, ilçe esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

BİR BARDAK ÇAY KADAR SICAK BİR ORTAM SUNUYOR
Esnaflarla dertleşen ve onların sıkıntılarını dinleyen Vali Yazıcı, 'Hemşin ilçemiz kendine münhasır özellikleriyle daima ön plana çıkmıştır. Geçmişten gelen değerlerimizi gelecek nesillere aktarmada son derece başarılı olmuşlardır. Gelenek ve göreneklerine bağlı ilçe halkımızı bu özelliklerinden dolayı kutluyorum. Hemşin, doğal güzellikleriyle olduğu kadar tarihî değeriyle de önem taşır. Organik tarım, ekolojik yaşam ve tatil olgularının bir potada eriyip sunulduğu tarzda bir yaklaşım ile yılın 12 ayını değerlendirebileceği bir coğrafyada bulunması Hemşin'in görülmeyen, fark edilmeyen, keşfedilmemiş bir zenginliğidir. Hemşin sakin bir durak ve bir bardak çay kadar sıcak bir ortam sunuyor. Herkesi Hemşin'in tarihi, yeşili, suyu, organik bahçeleri ve yaylalarıyla buluşmaya bekliyoruz' dedi.

VALİLİĞİMİZİN KAPILARI SONUNA KADAR AÇIKTIR

İş yerlerinde esnaflarla sohbet eden Vali Ersin Yazıcı, iş durumlarını sorarak sıkıntı ve taleplerini de dinledi.
Hemşin esnafına 'Hayırlı işler' temennisinde bulunan Vali Yazıcı, 'Esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İlçemizin durumunu paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımızın esnafımızın her türlü sıkıntılarında Valiliğimizin kapıları sonuna kadar açıktır 'şeklinde konuştu.

HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR DİLEDİK

Esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Vali Ersin Yazıcı; Hemşin esnafına hayırlı ve bol kazançlar diledi.
Ziyaretten memnun kalan Hemşin halkı da Vali Ersin Yazıcı'ya teşekkür ederek, 'Valimizin ziyareti bizi çok sevindirdi. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Ziyaretten çok mutlu olduk' şeklinde ifade ettiler.
Vali Ersin Yazıcı'nın Hemşin'deki esnaf ziyaretine; Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar da eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı