Rize Valiliğinin 2016 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Vali Erdoğan Bektaş Başkanlığında, Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge müdü

YÖREDEN HABER 13.10.2016 17:32:53 43 0
Rize Valiliğinin 2016 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, Hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı misafir edeceklerini belirterek, 'Dolasıyla biraz heyecan katsayımız yüksek' dedi.

Toplantıda yatırımları görüşerek varsa dar boğazlar ve tıkanıklar onları aşmaya çalışacaklarını ifade eden Vali Bektaş, “Önümüz kış, kış aylarının getirdiği bazı zorluklar var, ilk etapta işlerimizi toparlayıp kış aylarına hazırlanacağız ve yeni bir sezonda yeni bir çalışma programıyla, Rize için önemli yatırımlara başlayacağız” dedi.

Vali Bektaş, ayrıca kamu yatırımlarının kurumlara göre dağılımının, ulaştırmada 170,7 milyon, tarımda 44,5 milyon, enerjide 3,6 milyon, sağlıkta 2,2 milyon, eğitimde 41,6 milyon, turizmde 1,8 milyon, imalat gıda sektöründe 38,1 milyon, madencilik sektöründe 496 bin ve diğer kamu hizmetleri sektöründe 30,2 milyon TL. olduğunu ifade etti.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yatırımcı kurumların çalışmaları ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlar ile devam etti.  
Rize Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı