RİZE TSO’DA YENİ DÖNEM

Oda Organ Seçimleri için toplanan meclis üyeleri Yönetim Kurulu Başkanlığına Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nu, Oda Meclis Başkanlığına da Şükrü Cevahir seçildi.

YÖREDEN HABER 11.04.2018 09:55:12 18 0
RİZE TSO’DA YENİ DÖNEM

Hayati Akbaş

RİZE-Rize TSO’da gerçekleştirilen Oda seçimlerinin ardından 9 Nisan 2018 tarihinde Oda Organ Seçimleri için toplanan meclis üyeleri Oda Başkanlığına Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Oda Meclis Başkanlığına Şükrü Cevahir’i, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Muammer Çelik ve Saffet Mete’yi seçti. Ardından gerçekleşen Yönetim Kurulu seçiminde Yönetim Kurulu Başkanlığına Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Murat Artan, Cem Temizel, Mehmet Üzümcü, İsmail Selim Bilgin, Hakan Mürteza Ağun, Mehmet Taşkın, Ahmet Arif Mete, Burak Çakıroğlu, Hamza Tüylüoğlu ve Murat Yetimoğlu seçildi.

Yeni Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, seçimin ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Seçim sürecinde kendilerini destekleyen herkese teşekkürlerini ileten Cevahir, meclis üyelerine de ayrıca teşekkür etti. Tüm meclis üyelerinin başkanı olacağını ifade eden Cevahir, seçim sürecinde özveri ile çalışan Odamız çalışanlarına da teşekkür etti.

Bir dönem daha devam edecek olan mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu da gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında seçim sürecinde oy vererek iradelerini sandıkta ortaya koyan tüm üyelere teşekkür etti. Karamehmetoğlu, artık taraf kavramının seçim süreci ile birlikte sona erdiğini, Rize’nin tüm tüccar ve sanayicilerini en iyi şekilde her platformda temsil edeceklerinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini vurgulayarak yeni dönemde hep birlikte Rize için çalışacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı