RİZE TSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

RİZE TSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

YÖREDEN HABER 24.06.2018 07:27:41 20 0
RİZE TSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Yasa Gereği Yılda 2 kez gerçekleştirilen Rize Ticaret ve Sanayi Odası Tüm Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’nın ilki gerçekleştirildi.

Hayati Akbaş

RİZE-Yasa Gereği Yılda 2 kez gerçekleştirilen Rize Ticaret ve Sanayi Odası Tüm Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’nın ilki gerçekleştirildi.

Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun Başkanlık ettiği toplantıya RTSO 20. dönem Meslek Komiteleri başkan ve üyeleri katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu’nun açış konuşmasının ardından Meslek Komite Başkanlarının Konuşmaları ve Komite Üyelerinin tanıtılması gündem maddesine geçildi.

Meslek Komiteleri başkanları kürsüye çıkıp kendilerini tanıtarak sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ardından Meslek Komitelerinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirilmesi konulu gündem maddesine geçildi. Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali 5174 sayılı TOBB Kanunu ve Odamız İç Yönergesinde bulunan Meslek Komitelerin görev ve sorumlulukları hakkındaki maddeleri katılımcılar ile paylaştı. Toplantı Dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI