RİZE TSO BAŞKANI KARAMEHMETOĞLU ARTVİN’DE TİCARET VE SANAYİ ODALARINI ZİYARET ETTİ

RİZE TSO BAŞKANI KARAMEHMETOĞLU ARTVİN’DE TİCARET VE SANAYİ ODALARINI ZİYARET ETTİ

YÖREDEN HABER 5.11.2018 15:14:15 29 0
RİZE TSO BAŞKANI KARAMEHMETOĞLU ARTVİN’DE TİCARET VE SANAYİ ODALARINI ZİYARET ETTİ

Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Oda Genel Sekreteri Gafur Karali, Artvin’de Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarını ziyaret etti.

Hayati Akbaş

HOPA-Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Oda Genel Sekreteri Gafur Karali, Artvin’de Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarını ziyaret etti.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ile Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Karamehmetoğlu gündemdeki konular hakkında görüş alışverişlerinde bulundular.

Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret

Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, Oda Genel Sekreteri Gafur Karali ile birlikte Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinin ardından Borçka Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Merttürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Karamehmetoğlu Borçka TSO yönetimine sıcak karşılama için teşekkür etti.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, Oda Genel Sekreteri Gafur Karali ile birlikte Borçka Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinin ardından Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Karamehmetoğlu Hopa ve Rize TSO’nun birçok konuda ortak çalışma içinde bulunmasının bölge ekonomisinin daha ileri noktalara taşıması anlamında önemine değindi. Hopa TSO Başkanı Akyürek’te ziyaret için Başkan Karamehmetoğlu’na teşekkür etti

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu ve Oda Genel Sekreteri Gafur Karali ile birlikte Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinin ardından son olarak Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Karamehmetoğlu gündemdeki konular hakkında görüş alışverişlerinde bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI