Rize-Trabzon ve Artvin illerine İmar uygulama semineri

Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği Eğitim Semineri Düzenlendi

YÖREDEN HABER 28.06.2014 16:21:01 33 0
Rize-Trabzon ve Artvin illerine İmar uygulama semineri
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ve Rize Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği Eğitim Semineri düzenlendi.

Seminere Rize Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, Rize İmar ve Şehircilik Müdürü Suat Balıkçılar, Rize Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hakan Zafer, Rize, Trabzon ve Artvin'den mimar ve mühendislik odaları, il özel idareleri ve il ve ilçe belediyeleri personeli katıldı.

Seminerde Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Ayşe Ünal eğitmen olarak yer aldı.

Eğitim seminerinde Ayşe Ünal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın görev yetkileri ve belediyelerin uymakla yükümlü olduğu konular hakkında detaylı bilgiler verdi. Seminerde Ünal, İmar kanunu, planlı alanlar yönetmeliği, koruma alanlarına ilişkin kanunlar ve bu hükümlere uyulmadığı taktirde ne gibi yaptırımlar uygulanacağına ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI