Rize Spor il müdürlüğünde Çalışan Taşeron işçiler Hizmet-İş'i seçti

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan taşeron işçiler Hizmet-İş Sendikası çatısı altında örgütlenerek bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 1.10.2014 07:38:17 191 0
Rize Spor il müdürlüğünde Çalışan Taşeron işçiler Hizmet-İş
Rize ve Artvin’de belediyelerin ardından yaklaşık bir yıldır hastaneler, yurtlar ve soysal hizmet kurumlarında çalışan taşeron işçileri bünyesinde toplayarak örgütlenme çalışması yürüten Hizmet İş Sendikası bu kez Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki işçilerle bir araya geldi. Hizmet İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca’nın görüştüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü taşeron çalışanları sendikaya üye olarak örgütlendi. 

ALACA: TAŞERON İŞÇİLERİN YANINDAYIZ

Hizmet İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca Genel İş Kolunda örgütlü bulunan sendikamızın son bir yıldır Rize ve Artvin’deki çeşitli kurumlarda çalışan taşeron işçiler üzerinde örgütlenme çalışmalarını hızlandırdığını belirtti. Alaca, “Rize ve Artvin`de tüm taşeron işçileri örgütleyinceye kadar çalışmalarımız sürecek. Taşeron işçi olarak çalışan arkadaşlarımızın çalışma şartları ve diğer sosyal haklarının iyileştirilmesi için çalışacağız. Bu iş yerindeki mevcut sayılara göre yetki almak üzereyiz. Yetki ile beraber ilk sözleşmemizi burada yapmış olacağız” dedi. 
ajans53

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı