RİZE ŞAMPİYONU ÇAYKURSPOR U-19 FUTBOL TAKIMI GİRESUN’DA

Türkiye Futbol Federasyonu, 2016 -2017 Sezonu U-19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Müsabakaları, bugün Türkiye’nin 24 Grup Merkezinde başlıyor.

YÖREDEN HABER 4.05.2017 11:00:24 36 0
RİZE ŞAMPİYONU ÇAYKURSPOR U-19 FUTBOL TAKIMI GİRESUN’DA

Rize U-19 Amatör Kümede final maçında Rize Belediye Sporu 1-0 yenmeyi başaran, Çaykurspor U-19 Futbol takımı 1. Kademe Müsabakaları Bölge Şampiyonası içinTFF’nin çekmiş olduğu kura sonucunda Giresun ili grup merkezinde, Trabzon (Erdoğduspor) Amasya (Özel İdare spor) Samsun (Yol Spor) Ordu (Ünye 1957 Spor) Erzincan (Tercan 17 Şubat) takımlarının bulunduğu grupta, bugün saat 17.00’de ilk rakibi Ordu Ünye 1957 Spor takımıyla, Giresun Merkezinde 75 yıl Stadında karşılaşacak.

Rize Şampiyonu, Çaykurspor U-19 Futbol takımının Antrenörlüğünü Abdurrahman Serdar ve Şenol Alkan yürütmektedir. Çaykurspor’un malzemeciliğini ise, Turgut Tüfekçi yapmaktadır.

Çaykurspor Kulübü Yönetici, Antrenör ve sporcuları yurt içi ve yurt dışında son beş yıldır, beş ayrı branşta elde edilen, Ülkemize, Rize’ye ve Çasykurspor Kulübü olarak elde edilen önemli şampiyonluklarda, Çaykurspor YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun çok önemli katkı ve desteklerinin önemli etkenlerden birisi olduğunu ifade ettiler. Bu desteklerinden dolayı, Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Sütlüoğlu’na teşekkür ve şükranlarını sundular.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-GİRESUN


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI