Rize Programı Belli Oldu

Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk kez memleketine gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan iki gece Rize`de kalacak.

YÖREDEN HABER 7.10.2014 19:45:09 117 0
 Rize Programı Belli Oldu
9 Ekim Perşembe günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, o gece Trabzon’da dünürünün evinde konaklayacak. Ertesi gün Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin açılışına katılacak olan Erdoğan burdan Trabzon Valiliği’ne geçmesi orada bir dizi toplantı yapması bekleniyor. Ardından valilik önünde halka hitap edecek Erdoğan burdan memleketi Rize’ye hareket edecek.

Cuma akşamı Rize`de olacak Erdoğan`ın saat 20.00`de Kendirli beldesini ziyaret etmesi bekleniyor. Ardından Güneysu`da ki evine geçecek Erdoğan`ı burada yoğun bir kalabalığın karşılaması bekleniyor. Ertesi gün Güneysu`da babasının adını taşıyan Güneysu Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi`nin açılışını yapacak olan Erdoğan, buradan Rize Valiliği`ne geçecek. Rize Valiliği önünde halka hitap edecek olan Erdoğan, buradan da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2014-2015 Akademik Yılı açılış törenine katılacak.

12 Ekim Pazar günü öğle saatlerinde Erdoğan, Güneysu`dan helikopterle Rize’den ayrılarak Bayburt’a ardından Gümüşhane’ye geçecek. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı