Rize-Pazar’da 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Çalışmalarını Sürdürüyor

Rize-Pazar’da 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Çalışmalarını Sürdürüyor

YÖREDEN HABER 26.03.2020 22:06:59 24 0
Rize-Pazar’da

PAZAR-Rize Pazar’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde oluşturulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' 65 yaş ve üzerindekiler ile kronik rahatsızlığı bulunanların taleplerini karşılamaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'nın 21 Mart tarihli genelgesi uyarınca 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılmasının ardından Pazar Kaymakamlığı bünyesinde 'Vefa Sosyal Destek Grubu' kuruldu. Kurul, sokağa çıkma sınırlandırmasına tabi olan vatandaşların her türlü taleplerini karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Pazar Vefa Sosyal Destek Grubunda görev alan Polis ve Gençlik Merkezindeki Gençlik Liderleri Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sokağa çıkma yasağına uymayan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulundu.

Grup üyeleri , Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yayılmaya devam eden Coronavirüs salgınının önüne geçebilmek adına grup üyeleri tarafından risk grubunda yer alan ve sokağa çıkma yasağına uymayan vatandaşlara kendilerinin ve yakınlarının sağlığını tehlikeye atmamak için evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI