Rize-Pazar’da ÖRNEK Köy HİSARLI KÖYÜ

Rize-Pazar’da ÖRNEK Köy HİSARLI KÖYÜ

YÖREDEN HABER 5.02.2019 13:28:01 271 3
Rize-Pazar’da ÖRNEK Köy HİSARLI KÖYÜ

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

Rize’nin Pazar İlçesinde her yaşta kişinin günlük sporlarını yapabilmeleri için köyüne “oyun parkları” kazandıran Hisarlı Köyü Muhtarı “ amacım diğer köylerinde böyle aktivitelere önem vermesidir” dedi.

Hisarlı Köyünde yapmış olduğu çalışmalar ile ilgi odağı haline gelen Muhtar Mehmet Bilici “ Köyümüzün camisinde yazın ders gören çocuklarımızın dışarıya çıktığında spor yapabilecekleri hiçbir aktivite yoktu. Hocamla ve köylülerimle istişare yaparak köylümden de hiçbir maddi katkı almadan bir kısmını İstanbul’dan Belediyeden temin ettim, diğer oyun parkını da Gençlik Spor Müdürlüğünce yaptırdım’ dedi.

Bilici “ Özellikle Köyümüze yaz aylarında gurbetten gelenler çocuklarıyla geliyorlar. Öncelikle kendileri başta olmak üzere çocuklarının da ayrı ayrı spor yapacakları aletleri buraya yerleştirdik. Belki de bir çok köyde olmayan oyun parkları bizim köyümüzde var. Temennim şudur ki, diğer köylerdeki muhtar kardeşlerimin de bu gibi aktivitelere önem vererek çocuk, genç ve yaşlılarımıza spor yapma alışkanlıkları kazandırırlar” dedi.


Anahtar Kelimeler:
mürsel bahadıroğlu
5.02.2019 19:33:47
emeği geçenlere teşekkürler

Kadir Morgül
5.02.2019 19:47:32
Ornek Bir davranış Özverili bir çalışma Tebrikler

Emrah yavuz
5.03.2019 23:02:41
Muhtarım bu yaptığınız çalışmayla bir çok muhtara ve köye örnek oldunuz. Özellikle kendi çaba ve imkanlarınızla yapmış olduğunuz bu hizmetleri alkışlıyor dizelere başarılar diliyorum.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı