Rize Pazar’da Kaçkar Tv halkın nabzını tuttu

Rize Pazar’da Kaçkar Tv halkın nabzını tuttu

YÖREDEN HABER 11.02.2019 14:51:37 215 1
Rize Pazar’da Kaçkar Tv halkın nabzını tuttu

Ali Akyıldız

PAZAR-31 Mart 2019 Pazar Günü Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde “halk ne düşünüyor “ programı ile sokaklara çıkan Rize’de yayın yapan , 11.02.2019 Pazartesi(bugün) Pazar Demokrasi Meydanında vatandaşlara sorular sordu.

Kaçkar TV Karadeniz Bölge Müdürü Mesut Ateş tarafından Meydanda kurulan Canlı Yayın aracında vatandaşlara sorular sorularak Yerel seçimler öncesi düşünceleri alındı.

Ateş” Her hafta Rize ili ve ilçeleri olarak 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlere kadar seçim yasakları başlamadan bu yayınlarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın Belediye Başkan adaylarından neler beklediklerini ve ilçelerinde nelerin yapılması gerektiğine dair sorular sorduk. Seçilecek olan Belediye Başkanlarımıza yol haritası olacağını düşündüğümüz bu yayınımıza tüm partili partisiz vatandaşlarımızın katılarak görüşlerini bildirmelerini arzu ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Lazım deyil
13.02.2019 18:52:23
Ak partiye oy moy yok bun lar adammıdır ne zaman cumhur başkanı seçimi olursa ozaman oy kullanacam benim 200 tane oyun var hepsi boşa ata caz bunlar ne zaman adam iki o zaman.düşünürüz

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI