Rize-Pazar'da İşyeri Açılışı

Pazar’da dönerde lezzetseverlere Köşem Fast Food adıyla yeni bir işletme hizmet vermeye başladı.

YÖREDEN HABER 19.06.2019 13:55:02 407 0
Rize-Pazar

Haber; Naci GÜVEN

15 Temmuz Demokrasi Meydanı karşısında faaliyet göstermeye başlayan Köşem Fast Foodadlı iş yerinin açılışını ilçe Kaymakamı Ayhan Terzi ve Belediye Başkanı Ahmet Basa ile AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız gerçekleştirdi.

Sadık Hür hocanın yaptığı bereket ve hayır duasının ardından Ömer Okumuş ve Ali Hacıfazlıoğlu’nun sahibi olduğu iş yerinin açılışını yapan Kaymakam Terzi ve Belediye Başkanı Basa, işletmenin sahiplerine hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, bol kazançlar diledi. Başkan Basa’nın kestiği döner davetlilere ikram olarak verildi.

Köşem Fast Food sahibi Okumuş ve Hacıfazlıoğlu, müşterilerine en iyi lezzeti ve hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirterek, “Yeni iş yerimizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran konuklarımıza teşekkür ediyoruz. İş yerimizde döner çeşitlerinin yanı sıra hamburger ve benzeri ürünler bulunmaktadır. Ayrıca birçok lezzetle Pazarlılar için hizmet vereceğiz.” dedi.

İşletmeciler, hizmet verecekleri iş yerinde müşterilerine Alo Paket (0464 612 32 32) servisi sunacaklarını da sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI