Rize Ovit,Havalimanı,5 yıldızlı otel ile değişecek

Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Ersin Yazıcı Meclis Üyeleriyle bir araya geldi

YÖREDEN HABER 28.06.2014 21:58:22 51 0
Rize Ovit,Havalimanı,5 yıldızlı otel ile değişecek
VALİ YAZICI, RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN HAZİRAN AYI TOPLANTISINA KATILDI.

Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu yaptığı konuşmada Vali Sayın Yazıcı’nın ilimizde göreve başlamış olduklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlimizde yapılmakta olan ve yapılacak olan projelerde birlikte uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını belirtti.
      Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İlimizin göç veren bir şehir olduğunu, başta Valimiz ve Rizeli Bürokratlarımızın desteği ile özellikle Ovit Tüneli, Organize Sanayi Bölgesi, Endüstriyel Merkez ve Havalimanı projeleri ile bu durumun değişeceğine inandıklarını belirtti.
     İlimize Kazandırmak için büyük emek sarf ettiğimiz 5 yıldızlı otel projesinde Vali Ersin Yazıcı’nın desteği ile büyük bir aşama kaydedildiğini belirten Karamehmetoğlu bu nedenle kendisine teşekkür etti.
     Vali Ersin Yazıcı, meclis üyelerine hitaben gerçekleştirdiği konuşmada Ovit Tüneli Projesi’nin kendisini heyecanlandırdığını ifade ederken, bu tür büyük projeleri daha fazla görmeyi ümit ettiğini söyledi.
     Rize’nin gelişmesi için ilk önceliğinin günümüze kadar korunmuş olan tabii güzelliği değerlendirmek olduğunu dile getirdi. Ayrıca eğitim konusunda başarı çıtamızı artırmak için hep birlikte çaba sarf etmek gerektiğini belirtti.

    Adres değişikliği nedeniyle Meclis Üyeliğinden ayrılan Süleyman Balcı’ya Mecliste görev aldığı sürece yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Ersin Yazıcı ve Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI