Rize Müftüsünden Dokap başkanı Yüce'ye ziyaret

Rize Müftüsü Yusuf Doğan, kısa adı DOKAP olan, 'Kalkınma Bakanlığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi' Başkanı, Çaykur Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce'yi Giresun İlinin, Piraziz İlçesindeki Dokap Genel Merkezinde ziyaret

YÖREDEN HABER 20.08.2014 13:37:39 23 0
Rize Müftüsünden Dokap başkanı Yüce
DOKAP Başkanı Ekrem YÜCE, 'İlim, irfan ve ihlas sahibi, Rize'mizin çok değerli müftüsü Yusuf hocamızla birlikte Rize'de müştereken manevi ve milli sahada insanlarımızın manevi hayatına yönelik çok önemli kalıcı hayırlı hizmetler yürüttük. Bu hizmetlerimizin yanı sıra var olan karşılıklı dost ve kardeşliğimiz inşallah daim olacaktır. İlim, irfan ve gönül adamı Rize müftümüz kıymetli hocam Yusuf beyefendiye Dokap'a yapmış olduğu bu nezaket ziyaretine teşekkür ediyor, hocamızın ziyareti vesilesiyle başında bulunduğu ve çok hayırlı hizmetler vermiş olduğu Rize Müftülük camiasındaki tüm görevlilerine selam ve sevgilerimi iletiyorum. 'dedi.

Rize İl Müfütüsü Yusuf DOĞAN; 'Ülkemizin ve Rize'mizin üretim ve istihdam noktasında en önemli teşekküllerinden olan, Çaykur Genel Müdürlüğü görevini uzun yıllar başarı ile deruhte eden, kadım dostum, kardeşim Ekrem Yüce beyefendiyi şimdi yine Karadeni fındığı ile meşhur Giresun şehrimizde Dokap başkanı olarak 8 ilinin uhdesinde bulunduğu yeşil yol projesi, yayla yollarını birleştirme , arıcılığı ve alternatif tarım ürünlerini bu bölge illerinde geliştirme noktasındaki harıl harıl devam eden çalışmalarındaki performansına şahit olmaktan ve var olan heyecan ve enerjisi ile Dokap Başkanı olarak hizmetlerine devam etmesinden derim mutluluk duymaktayım. Her zaman dualarımızla yanında bulunduğumuzu kalben ifade ediyorum.' dedi.  

Bayram Ali Kavalcı

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI