Rize Milletvekili Avcı'dan RTEÜ'ye ziyaret

Ak Parti'den Rize Milletvekili seçilen Muhammed Avcı Rize'ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Karaman ile görüştü.

YÖREDEN HABER 6.07.2018 07:46:56 70 0
Rize Milletvekili Avcı

RİZE-Rize Milletvekili Muhammed AVCI beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı İshak ALİM ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali HAPELOĞLU ile birlikteRektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı Rektörlük makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırladığı Rize Milletvekili Muhammed AVCI ile fikir alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN milletvekili seçilmeleri dolayısıyla kendilerini kutladı, nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve milletvekili olmadan önce Üniversitemize vermiş oldukları desteği milletvekili olduktan sonra da devam ettirmelerini talep etti.

Rize Milletvekili Muhammed AVCI, kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı Rektör Karaman'a teşekkür ederek, her geçen gün daha da büyümekte olan Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmalarla ilimize ve bölgemize önemli katkılar sağladığını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini ve Üniversitemize destek vereceklerini belirtti.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI