RİZE MANDALİNASI, 2050 RAKIMDA YEŞERDİ.

VALİ ÇAKIR YILBAŞINI FARKLI BİR ŞEKİLDE KUTLADI.

YÖREDEN HABER 1.01.2014 13:04:04 11 0
 RİZE MANDALİNASI, 2050 RAKIMDA YEŞERDİ.

Yeni yıla 2050 rakımda, inşası devam etmekte olan ve tamamlanınca Türkiye’nin en uzun, Dünya’nın da sayılı tünelleri arasında yer alacak olan Ovit Tüneli çalışanları ile giren Rize Valisi Nurullah Çakır, işçilerle birlikte yeni yıl pastasını keserek onlara ikramlarda bulundu.

          Pasta ikramının ardından, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelerek Ovit Tünelinde çalışan işçilere, Rize Mandalinası ikram eden Vali Çakır, “Bu yıl Rize Mandalinası, 2050 rakımda Ovit Tünelinde yeşerdi” ifadesini kullanandı ve işçilere kazasız, belasız, sağlıklı bir yıl temennisinde bulunarak Ovit Tünelindeki ziyaretini tamamladı.

          Vali Çakır, Ovit Tüneli ziyaretinin ardından, dönüşte Karayollarının İkizdere-Ovit Şantiye Şefliğini de ziyaret ederek, buradaki nöbetçi personele bir süre sohbet ederek yeni yıllarını kutladı. Ardından yol güzergahında üzerinde bir eve uğrayarak, hane sakinlerinin yeni yılını kutlayan Vali Çakır, burada Ekber Han ve Mustafa Enver İspir isimli çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

          Daha sonra devriye görevini yerine getiren polis ekibiyle bir müddet sohbet ederek yeni yıllarını kutlayan Vali Çakır, İkizdere İlçesindeki ziyaretlerini tamamladı.   

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı