Rize Kent Konseyinden Başkan Kasap'a Teşekkür

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi 3'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı Rize Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.

YÖREDEN HABER 19.09.2014 18:26:28 110 0
Rize Kent Konseyinden Başkan Kasap
RİZE-Rize Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Kent Konseyi Kadın Meslis Başkanı seçimi tek liste üzerinden açık oylama ile yapıldı. Oylama sonucunda yeni Kadın Meclisi Başkanı Rize'nin Hatice Semiz seçildi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlık Seçimi öncesinde konuşma yapan Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu yapmış olduğu açıklamada birlik beraberlik mesajı vererek Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerini sundu.

Topçu konuşmasında; Sayenizde inşallah güzel yarınlara doğru yol alacağız. Rize Kent Konseyi daha şimdiden bu güzelliklerden nasibini almıştır. Kent Konseyimizin mekan sorununu hallederek çözüme kavuşturan Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap'a teşekkürlerimi sunuyorum. Sayenizde düzene geçtik ve kurumsallaştık, umuyorum ki kısa sürede bütün eksikliklerimiz tamamlanır. Meclislerimiz ile çalışma gruplarımızla verimli bir çalışma dönemini başlatmış oluruz. Kent Konseyleri yönetim anlamında kamu niteliğini taşıyan kurumlara özellikle belediyemize bir danışma kurulu niteliğindedir. Rize Kent Konseyi oturacağı bir sandalye, çalışacağı bir masa olmamasına rağmen zor ve önemli işler başardı. Bunlardan en önemlisi Rize'ye bir Havalimanı kazandırmak için başlattığımız kampanyayı başarı ile sonuçlandırdık. Mütevazi bir çalışma grubuyla inandık güvendik bu meseleye halkımızı ortak ettik ve başardık. Şimdi ise Havalimanı projesi Devletin meselesi haline gelmiştir. Geçen bu süre zarfında Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi de ses getiren çalışmalar yapmıştır. Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi 3'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısının ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor bundan sonraki çalışmalarına başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba yaptığı açıklamada, “Rize Kent Konseyi belediyemizle beraber yan yana yürüyecek bir birimdir. Biz bütün insanlarımızı bir değer olarak görmekteyiz. Bu değerlerden birer sinerji yaratmak istiyoruz ve böylece ilimize faydalı olabiliriz. Belediye anlayışı olarak diyalog içerisinde olduğumuzu bütün kamuoyu bilmektedir. Rize Belediyesi olarak olumlu bütün projelerin yanındayız” sözlerine yer verdi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI