Rize İl,İlçe,Belde Belediye Başkanları rapor sundu

Rize il, ilçe ve belde belediye başkanları AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar başkanlığında bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 11.09.2014 08:14:48 33 0
Rize İl,İlçe,Belde Belediye Başkanları rapor sundu
RİZE-AK Parti Rize il başkanlığı tarafından düzenlenen Her ay belediye başkanlarıyla yapılan toplantının bu ay ki ev sahipliğini İyidere belediyesi yaptı. İyidere pileki mağarası yanındaki tesislerde yapılan belediye başkanları toplantısına belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti İl yürütme kurulu üyeleri, il genel meclis başkanı Muhammed Avcı ve Rize’de bulunan Kocaeli büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

Ayar birlik, beraberlik ve uyumlu çalışmanın önemine değindi


 
Hikmet Ayar başkanlığında yapılan toplantıda belediye başkanları belediyelerinin çalışmaları ve belediyelerin sorunları hakkında bilgiler verirken, belediye faaliyetleri hakkında da bilgiler verdiler. Ayar toplantıda yaptığı konuşmada Rize’deki siyasi başarının birlik beraberlik ve uyumlu çalışmanın sonucunda geldiğini hatırlatarak, belediyelerin ilçelerdeki ilçe teşkilatlarıyla uyum içerisinde olması gerektiğini dile getirdi. Ayar aynı şekilde belediyelerin kendi aralarında da bu uyumu sağlanabileceğini ve yaşanan sorunlara ortak çözüm üretme noktasında birlik içerisinde daha iyi çözüm üretilebileceklerini ifade etti.

Ayar, ayrıca Rize’deki belediyelerin bütçelerinin az olduğunu bu bütçelerle yapılabilecek çalışmaların sınırlı olduğunu belirterek belediyelerin yapacakları proje çalışmalarıyla birlikte ilgili fonlardan yardım alarak ilçelerine gerçekleştirmek istedikleri projeleri finanse etme adına destek bulabileceklerini söyledi.

Ayar bütün bu hizmetlerin yanı sıra vatandaşla iletişimin önemine değinerek şunları söyledi; ' Sadece hizmet etmek yetmez. İletişim kanalarımızı açık olmalı. Seçmenle, esnafla iletişimimiz her zamankinden daha güçlü olmalı. Hafta en az bir kere sokağa çıkıp esnafla vatandaşla sohbet edip onları dinlemeliyiz. '

 


Karaosmanoğlu tecrübelerini aktardı

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI