Rize İl Emniyet Müdürlüğü Terfi Töreni Gerçekleştirildi

Rize Valisi Kemal Çeber, rütbe terfi alan ve farklı illere görevlendirilmesi yapılan Rize İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 17.07.2020 10:20:08 75 0
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Terfi Töreni Gerçekleştirildi

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize İl Emniyet Müdürlüğünde rütbe terfi alan 5 müdür, 1 başkomiser, 11 komiser yardımcısı ve farklı illere atamaları çıkan müdürlerle Emniyet Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Vali Çeber, rütbe terfi töreninde yapmış olduğu konuşmada, ' Emniyet Teşkilatı devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı her şartta mücadele etmekte, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, asayişin temini, ülke içinde huzur ve güvenin sağlanması gibi üstlenmiş olduğu pek çok önemli vazifeleri başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. İlimizde de başta İl Emniyet Müdürümüz Nurettin Gökduman olmak üzere sizler bu vazifelerin yerine getirilmesinde büyük çaba sarfetmektesiniz. Bu doğrultuda ilimizden farklı illere ataması çıkan tüm arkadaşlarımıza Rize’de vermiş oldukları hizmetlerden ötürü şahsım ve Rizeli hemşehirlilerim adına teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Rütbe alan tüm personelimizide tebrik ediyorum. ' şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI