Rize Heyeti Bursa'da inceleme yaptı

25 Nisan ’da Bursa da. Bursa Valisi Münir KARALOĞLU, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE ’yi makamlarında ziyaret eden Rize Milletvekili Hasan KARAL, ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Bilim Teknoloji merkezi ve Rizeliler Dern

YÖREDEN HABER 30.04.2014 15:40:17 14 0
Rize Heyeti Bursa
Maliyeti yaklaşık 10 Milyon TL olan ve Bursa Büyükşehir belediyesi tarafından, şehrimize kazandırılacak, Rize Cumhuriyet Meydan projesi için görüşmeler yapan Rize Milletvekili Hasan KARAL ve  Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP, Bursa’ da Bilim Teknloji Merkezi ve Rizeliler Derneğini Bursa Valisi Münir KARALOĞLU ile birlikte ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir belediyesinin vizyon projesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Türkiye’nin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine hız kazandırmayı ve bu kapsamdaki ilk örnek olarak, tüm Türkiye’ye model olmayı hedeflemekte. Büyükşehir belediye başkanı Recep ALTEPE, önderliğinde sosyal sorumluluk bilinci ile yürütülmekte olan proje; Bursa’yı her alanda geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirecek.

15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği, Bilim ve Teknoloji Merkezin de, 150 deney düzeneği ve özel tasarım galerilerini inceleyen Rize Heyeti, çocuklar ve gençlerin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek adına görülmeye değer bir merkez olduğu söylenildi.

Rize Heyeti, Rize Milletvekili Hasan KARAL , Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa ALTAY, Bursa Valisi Münir KARALOĞLU, ile birlikte Rizeliler Derneğini ziyaret ederek Bursa’daki Rize’li hemşehrileri  ve dernek yönetimi ile hasbihalde bulunup temaslarını tamamladılar. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı