Rize Halkı Başbakan'la iç içe olacak!

Soba 'Partlili partisiz herkese kucak açıyoruz!

YÖREDEN HABER 23.08.2013 15:49:49 10 0
Rize Halkı Başbakan





SOBA 'BU KARŞILAMAYA FARKLI BİR ANLAM YÜKLÜYORUZ'

                AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Başkanı İsmail Soba Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Karşılama Töreni İçin 'Tüm Hazırlıklar Tamam' Dedi.

               
                Soba yaptığı açıklamada; Başbakanımızı karşılayacağımız Rize Belediyesi binası önündeki tüm hazırlıkların tamamlandığını, parti teşkilatımızın her kademesinde bulunan arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir gayret sarf edildiğini belirterek ' Halkımızın başbakanımızla rahat bir şekilde buluşmasını sağlayacak ortamı hazırladık' şeklinde konuştu.

             
                      İl Başkan Yardımcı İsmail Soba 'biz bu karşılamaya büyük önem veriyoruz. Bu karşılamaya AK Parti mensubu olsun veya olmasın farklı bir anlam yüklenilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Özellikle son günlerde coğrafyamızda yaşanan acı olaylar insanlığın bittiğini gösterirken, zalimlere karşı yalnız da olsa Musa'ca bir duruş gösteren bu büyük lidere vazifemizi yerine getirmemiz açısından, ideolojik bakış açılarının bir tarafa bırakılarak halkımızın hissiyatını ortaya koyması açısından sağ duyululuk gösterilerek karşılama törenine icabet etmelerini tüm hemşerilerimizden bekliyoruz. Bu bağlamda tüm vatandaşlarımızı saat 19:00'da Rize Belediyesi Parkı önündeki karşılama törenine davet ediyoruz' ifadelerini kullandı.
 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı