Rize günlerinde Çaykur son güne kadar Çay dağıttı

Uluslararası Rize tanıtım günleri etkinliklerinde ziyaretçiler her yıl olduğu gibi bu yılda Çaykur standı ve Çaykur tanıtım tırına yoğun ilgi gösterdiler.

YÖREDEN HABER 6.04.2014 18:23:45 133 0
Rize günlerinde Çaykur son güne kadar Çay dağıttı

BAYRAM ALİ KAVALCI-ANKARA

Rize Karadeniz’e komşu ülkeler uluslararası kültür ve sanat günleri etkinlikleri sona erdi.

Ankara AKM’de bu yıl dördüncüsü kutlanan, Uluslararası Rize tanıtım günleri etkinliklerinde yüz binlerce ziyaretçi, her yıl olduğu gibi bu yılda Çaykur standı ve Çaykur tanıtım tırına yoğun ilgi gösterdiler.

3 Nisan 2014 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek ve Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ankara Rizeliler Derneği Başkanı ve RİDEF Genel Başkanı Fatih İslam Karaoğlutarafından Ankara AKM’de görkemli bir törenle açılışı yapılan, Uluslararası Rize Tanıtım Günleri Etkinliklerine 500 bine yakın Rizeli ve Ankara’da yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Çaykur Genel Müdürlüğü, bu yılda Atatürk Kültürmerkezi girişinde açmış olduğu Çaykur tadım ve tanıtım standı ve KültürMerkezinin dışında Çaykur tanıtım ve tadım Tırında ziyaretçiye sıcak çay ikramında bulundu.

Çaykur tadım ve tanıtım standı ve tırından 4 gün boyunca ziyaretçilere 200 bine yakın sıcak çay ikramında bulunuldu.

Çaykur standında Çaykur’u temsilen, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna, Çaykur Ankara Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş, Çaykur BİM Daire Başkanı Ahmet Zenginbal, Çaykur Reklam Şube Müdürü Orhan Kabaoğlu,Çaykur Araştırma Enstitüsü Müdürü Ali Kabaoğlu ve onlarca Çaykur görevlisi Rize günlerine gelenlere 4 gün boyunca hizmet verdiler.

Çaykur standını ve tırını ziyaret edenlere ikram edilen sıcak çay hizmetinden ve satın aldıkları Çaykur çaylarındaki kalitelerden çok memnun olan tüketiciler, ÇAYKUR ürünlerine yönelik memnuniyetlerini, Çaykur YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na iletmelerini istediler. 



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı