Rize'de Sokak Hayvanları Unutulmadı

Rize'de Gece saatlerinde üst mahallelerde, sabah saatlerinde ise şehir merkezinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı sonrası sokak hayvanları için yemleme çalışmalarını başlatan Rize Belediyesi ekiplerine İl Emniyet Müdürlü?

YÖREDEN HABER 18.02.2021 12:06:07 23 0
Rize

Gece saatlerinde üst mahallelerde, sabah saatlerinde ise şehir merkezinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı sonrası sokak hayvanları için yemleme çalışmalarını başlatan Rize Belediyesi ekiplerine İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik memurları da eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Rize’de başlayan etkili kar yağışının ardından bir yandan karla mücadele çalışmalarını yürüten Rize Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ederken, diğer yandan Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise yemek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını yemleme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin farklı noktalarında bulunan mama noktalarını belirli zaman diliminde tekrar tekrar dolaşarak gerekli kontrolleri yapan ekipler boş olan mama kutularına hayvanlar için yemek bırakıyor. Ekipler ayrıca mama kutularının haricinde sokak hayvanlarımızın bulunabileceği diğer alanları da ihmal etmiyor.

Şehir merkezinde yaşamını sürdüren Güvercin ve diğer kuş çeşitlerine kuş yemi bırakan ekipler, Kedi ve Köpekler için hazır mamaları sokak hayvanlarımıza ulaştırmaya devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı