RİZE'DE “DİRENİŞTEN DİRİLİŞE” ADLI KONFERANS YAPILDI

28 Şubat, dönemin Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Post Modern Darbenin Yıl Dönümünde Rize'de Konferans verdi

YÖREDEN HABER 2.03.2018 07:16:21 31 0
RİZE

Rize Sivil Toplum Platformu ve Rize Belediyesi'nin katkılarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları İl Müftüsü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Program Kur-an’ı Kerim tilaveti ve Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisinin selamlama konuşması ile başladı. Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Milletvekillerin telgraflarının okunmasının ardından Sahneye davet edilen Şevki Yılmaz; “Darbeler Kalkınan ülkelerde olmaz, Darbeler kalkınmakta olan ülkelere süper güçlerin müdahalesidir. Sadece Türkiyenin değil Afrikada hala darbeler devam ediyor. Onun için bilhassa, bu güzel vatanın düşmanları bu ülkeyi yutmak istiyorlar. Allah bu ülkeyi yutturmadı yutturamaz. Çünkü Anadolu Mekke den sonra insanlığın ikinci bir merkezidir. Rize’den söylüyorum Vallahide billahide bütün Dünya birleşsede Türkiye geçilemez Türkiye yutulamaz” diye konuşan Şevki Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi ve 28 Şubat darbesinden örnekler vererek programını vatandaşlarla birlikte açtığı salavatlar ve Dua larla sona erdirdi.

1995 Milletvekili seçimlerinde Rize Milletvekili seçilen ve 28 Şubat 1997’deki “28 Şubat post modern darbesi” ile Refah Partisi’nden istifa etmek zorunda bırakılıp siyasi yasak getirilen ve uzun yıllar yurt dışında memleketinden ayrı yaşamak zorunda bırakılan, dönemin Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, 1 Mart Perşembe günü de Artvin Ahmet Hamdi Tampınar Kültür Merkezinde aynı saatte konferans verecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI