Rize'de Cumhurbaşkanı Rüzgarı esti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretlerinin ardından Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa arasında oynanan maçı izlemek için caddeden ayrıldı.

YÖREDEN HABER 12.08.2018 19:54:03 135 0
Rize

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE'DE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize’de AK Parti Rize İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde vatandaşlarla buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Amerika Birleşik Devletleri stratejik ortağı olan Türkiye'ye, 81 milyonluk Türkiye'ye sırtını dönüyorsa kusura bakmasın ve bu Türkiye'yi bir tane papaza değişiyorsa kusura bakmasın. Biz bu yolda emin adımlarla yürüyoruz' dedi.
Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşanan sel sonrası oluşan hasarları görmek için helikopterle Rize'den Ordu'ya giden Erdoğan, incelemelerinin ardından tekrar Rize'ye döndü. Erdoğan, partisinin İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde kendisini bekleyen hemşehrilerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve il protokolü eşlik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE’DE ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi program için geldiği Baba Ocağı Rize’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan ardından Rize Şehir Merkezi Osman Karavin Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süre caddede bulunan bir restorantta vatandaşlarla çay içti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretlerinin ardından Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa arasında oynanan maçı izlemek için caddeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı