Rize Başkanını seçti

Yeni Başkan Genç 'Bizleri bu göreve layık gören tüm kıymetli üyelerimize, meslektaşlarıma basın yoluyla da tekrar teşekkürleri sunuyorum'.

YÖREDEN HABER 4.02.2016 12:38:34 71 0
Rize Başkanını seçti
Çiçeği burnunda, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Murat Geç, 1972 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu.

İlk, Orta ve Lise Eğitimini Çayeli’nde tamamladı. 1992 yılında, Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu.

Mezuniyetinin akabinde 1992 yılında, Çaykur Selimiye Çay Fabrikasında memurluk görevine başladı. Daha sonrasında, Çaykur Çayeli ve Gündoğdu Çay Fabrikalarında İşletme Kısım Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2015 yılında ise, Çaykur Tersane Çay Fabrikası Müdürlüğüne atandı. Evli ve iki çocuk babası, İngilizce bilen, Rize Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Murat Genç, “Ziraat Mühendisleri olarak, cennet ülkemizin ve çayın başkenti Rize’mizin, çayımızın, toprağın, tarlanın, bahçenin ve üretimin en önemli dostlarıyız. Bizleri bu göreve layık gören tüm kıymetli üyelerimize, meslektaşlarıma basın yoluyla da tekrar teşekkürleri sunuyorum. Çalışmalarımızı, birlik, bütünlük ve istişare içerisinde hep birlikte yürüteceğiz.Meslektaşlarımın tüm hak ve kazanımlarını en üste seviyeye çıkarmak için çalışacağım.” dedi.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi YK Başkanlığına seçilen, Çaykur Tersane Çay Fabrikası Müdürü Murat Genç’in, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. İbrahim Balcı Oda İkinci Başkanı, Sadık Özyurt Oda Şube Yazmanı, Hakkı Kösoğlu Oda Şube Saymanı, Hakan Birben Oda Yönetim Kurulu Üyesi, Oya Uzun Oda Yönetim Kurulu Üyesi, İbrahim Terzioğlu Oda Yönetim Kurulu Üyesi.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI