RİZE – ARTVİN HAVAALANI VE DOLGU MALZEMESİ ALINAN TAŞ OCAĞINDA İNCELEME

RİZE – ARTVİN HAVAALANI VE DOLGU MALZEMESİ ALINAN TAŞ OCAĞINDA İNCELEME

YÖREDEN HABER 20.06.2019 14:54:48 355 0
RİZE – ARTVİN HAVAALANI VE DOLGU MALZEMESİ ALINAN TAŞ OCAĞINDA İNCELEME

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, yapımı devam eden Rize – Artvin Havaalanı inşaatında ve deniz dolgu malzemesinin alındığı taş ocağında incelemelerde bulundu.

Meclis Başkanı Türüt, 29 Ekim 2020 tarihinde bitirilmesi planlanan Rize – Artvin Havaalanının mevcut durumu, dolgu çalışması ve deniz dolgu malzemesinin alındığı taşocağı hakkında yerinde inceleme yaparak Proje Müdürü İbrahim Ahmetoğlu’ndan bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Türüt, havaalanı inşaatının hummalı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek “Havaların ısınmasıyla günde yapılan dolgu çalışmaları en üst seviyeye çıkarılmış. Şuana kadar yürütülen çalışmalar programlandığı şekilde devem ediyor. Özellikle ilimizin turizmdeki geleceği adına büyük bir öneme sahip olan havaalanımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 29 Ekim 2019 tarihinde bitirilmesi için var gücüyle emek veren Proje Müdürümüz İbrahim bey ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Havaalanı incelemesinde Başkan Türüt’e, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar İl Genel Meclisi Üyeleri Recep Üst, Rasim Çorbacı, Ardeşen İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Önder ile Çamlıhemşin İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Arısoy eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI