RİZE-ARTVİN HAVAALANI GÜNDEME GELDİ!

İL BAŞKANI AYAR'BAŞBAKANIMIZIN ZİYARETİNDE PROJE GÜNDEME GELDİ!

YÖREDEN HABER 2.09.2013 21:28:28 10 0
RİZE-ARTVİN HAVAALANI GÜNDEME GELDİ!


AYAR'DAN HAVAALANI AÇIKLAMASI


Ayar, il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kenti ziyareti sırasında Rize'ye yapılması istenilen Rize-Artvin havaalanı projesinin gündeme geldiğini ifade etti.


Kentte havaalanı olması gerektiğini düşündüklerini ve bu konuyu Başbakan Erdoğan'a aktardıklarını vurgulayan Karal, 'Sayın Başbakanımız da bizlerden, yapılması düşünülebilecek havaalanının rantabl olup olmayacağı ve ekonomik anlamda faydasının ne olacağı konusunda çalışma yapmamızı istedi. Havayolu taşımacılığına bölgede ilgi çok yüksek seviyede, uygun görüldüğü takdirde yapılacağına inanıyoruz' diye konuştu.


Daha önce yapılan çalışmaların güncel ve usulüne uygun şekilde tekrar yapıldığını ifade eden Ayar, havayaolu için yapılan çalışmalar bittiği zaman raporları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunacaklarını belirtti.

PAZAR'DA SİYASİ PARTİLER VE SİVİL KURULUŞLAR'DA SAHİP ÇIKIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'rapor hazırlayın' talimatından sonra İl ve ilçelerde birlik ve beraberlik oluştu.İlde ve ilçelerde peş peşe destek açıklamaları yapılırken,Pazar ilçesinde mevcut siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarıda destek için bir araya geliyor.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı