Rıdvan Şükür, Rize’ye Davet edildi.

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, İstanbul’da gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki (EMITT) Rize standında, Rize Vali yardımcısı Turan Yılmaz tarafından Kaçkarlar’a etkinliğe davet edildi.

YÖREDEN HABER 4.02.2016 08:05:05 23 0
Rıdvan Şükür, Rize’ye Davet edildi.
Rize’nin Dünyaya tanıtıldığı turizm fuarında dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür’ü Rize’nin doğa turizm değerlerleri hakkında bilgilendiren Rize vali yardımcısı Turan Yılmaz, Kaçkarlar’a ve Rize yaylalarına dağcı Şükür’ü davet etti.

Tarihi ve kültürel değerlerin, doğal güzelliklerin ulusal ve uluslararası turizm pazarında tanıtılmasının bölge turizmine katkı sağlayacağına inanan vali yardımcısı Turan Yılmaz bu konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Rize’nin kültürel ve doğal değerlerini tanıtmak amacıyla oluşturulan standı başarılı bulan Şükür, kültürel potansiyeli yüksek Rize’nin doğa harikası yaylalarını ve dağlarını özlediğini söyledi. Daha önce Kaçkar zirvesine çıkan ve Güneyden Kuzeye Kaçkar trans etkinlikleri gerçekleştiren dağcı Şükür, yeşilin çeşitli kendine has tonlarının o bölgeye özel olduğunu söyledi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı