RİDEF 15 Temmuz Şehitlerini unutmadı

Milletvekili Metin Külünk ve Rizespor’un eski yıldızları sahaya çıktı. Semah gösterisi yapıldı. Ok atışları düzenlendi. Gülen Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinden gelen çocuklar etkinliğe renk kattı

YÖREDEN HABER 21.11.2016 07:46:34 37 0
RİDEF 15 Temmuz Şehitlerini unutmadı
Fatih Sultan KAR /İST.
 
Milletvekili Metin Külünk ve Rizespor’un eski yıldızları sahaya çıktı. Semah gösterisi yapıldı. Ok atışları düzenlendi. Gülen Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinden gelen çocuklar etkinliğe renk kattı
 
Rizeli Milletvekilleri yalnız bırakmadı
Rize Dernekler Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasının 3.su “15 Temmuz ve Milli İrade” temasıyla Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu’nda başladı. Turnuvanın açılışına İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Haydar Ali Yıldız, Ahmet Hamdi Çamlı, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, RİDEF Eski Başkanları Celal Erdoğan (Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı), Hasan Ekşi, sanatçılar ve futbolcular katıldı.
 
Amacımız dayanışmaya katkı sağlamak
Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak “RİDEF Ailesi olarak Milli İrade ve 15 Temmuz Şehitleri temalı futbol turnuvası şehitlerimizin yazdığı kutlu zaferini unutturmama ve RİDEF bünyesinde bulunan derneklerimizin dayanışmasına katkı sağlamayı amaçladığını belirtti.
 
Gereken cevabı halk verdi
Turnuvada Güneysu Derneği takımında forma giyen bir gole de imza atan İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise yaptığı konuşmada  “15 Temmuz bir darbe girişimi değildir, bir ayar çekme operasyonu değildir. Bir devletin topyekûn çökertilerek Türkiye’nin bir iç savaşa mahkûm edilerek, teslim alma girişimidir. Türkiye’yi Erdoğansızlaştırma hareketidir. Ama gereken cevabı halk vermiştir” dedi.
 
Yıldızlar Şöhretler Maçında bir araya geldi
Turnuvada bir gösteri maçı için bir araya gelen Rizespor ve diğer takımlarda eskiden futbol oynamış İsmail Demirci (Ramanozlu), Kahraman Kartaloğlu, Yaşar Elmas, Hüseyin Hemşinlioğlu, Yener Akpulat, Adil Akyüz, Bülent Alkılıç, Barış Özkan, İlyas Albayrak, Şaban Arif Yıldız, İsmail Albayrak güzel bir hatıraya imza atarken Abidin Yerebakan, Hülya Polat, Zeki Uçkan, Erol Şahin  da etkinliğe katılarak renk kattılar.
 
Çektiği fotoğraflarla Rize’nin ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan Resul Çelik ise hazırladığı fotoğraf sergisiyle etkinliğe destek verdi.
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI