RENK Projesine Pazar'da Trabzonspor'dan tam destek

RENK Projesi kapsamında Trabzonsporlu futbolcularla kariyer günleri ve kitap okuma etkinliği düzenlendi.

YÖREDEN HABER 3.03.2016 06:55:01 27 0
RENK Projesine Pazar
 Programa Kaymakam Selçuk Aslan, Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Futbolcu Yusuf Erdoğan ve genç takım futbolcuları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Ataman ve Berk Eren, Toki İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Duran, öğretmenler ve veliler katıldı. RENK Projesinde yapılması planlanan çalışmalar kapsamında ifa edilen okuma saatlerinin uygulanmasında motivasyonu artırmak amacıyla futbolcuların da katılımıyla konferans salonunda öğrencilerle birlikte kitap okundu.

Okuma saati sonrasında Kaymakam Selçuk Aslan Trabzonspor taraftarlar birliğine ve futbolculara teşekkür ederek “Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine verdiğiniz destek ve bugün öğrencilerimizle buluştuğunuz için Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı, Futbolcu Yusuf Erdoğan’a, genç futbolculara ve okul yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından futbolcular, öğrencilerin sorularını cevapladılar. Programda konuşan Futbolcu Yusuf Erdoğan; böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu, öğrencilere hedeflerine ulaşmak için çok çalışmaları ve emek vermeleri gerektiğini ifade ederek başarılar diledi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt ve Futbolcu Yusuf Erdoğan tarafından Kaymakam Selçuk Aslan, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve Okul Müdürü Mustafa Duran’a Trabzonspor forması ve atkısı hediye edildi. Devamında Trabzonsporlu konuklar, öğrencilere Trabzonspor Dergisi, atkı ve imzalı futbol topları hediye ettiler.





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI