Rektör KARAMAN: Pazar’da

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Ziraat Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

YÖREDEN HABER 8.04.2021 19:35:25 71 0
Rektör KARAMAN: Pazar’da

PAZAR-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Ziraat Fakültesi ve Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Adil Bakoğlu ve Bölüm Başkanları ile bir araya gelen Rektör Karaman, mevcut durumları yerinde gözlemlemek ve gereksinimlerini tespit üzere incelemelerde bulundu.

Birimlerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karaman, RTEÜ olarak birçok alanda olduğu gibi tarım alanında da yeni çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Tarımın ülkelerin kalkınmasında en önemli unsurların başında geldiğini ifade eden Rektör Karaman, “Ziraat Fakültemiz ve Pazar Meslek Yüksekokulumuz hem geleneksel tarımı hem de modern tarımı eğitim-öğretim, araştırma ve uygulama yoluyla gelecek kuşaklara başarılı bir şekilde aktarıyor.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI