Rektör Karaman'ı ziyaret ettiler

Rizeli Bürokratlar, Yöneticiler ve İş İnsanları Sosyal Dayanışma Derneği(RİBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol AYKUT ve dernek yöneticileri ile Milli Hakem Mete KALKAVAN ve Can ÇOBANOĞLU Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında zi

YÖREDEN HABER 25.05.2017 14:28:33 4 0
Rektör Karaman

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER’in de bulunduğu görüşmede Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek RİBİAD yöneticilerine Rize’ye ait örf, adet, gelenek ve yöresel kültürün tanıtılmasında ve yaşatılmasında sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Rektör, Süper Lig Hakemi Mete KALKAVAN’a da hakemlik hayatında başarılar dileyerek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin sporun tüm dallarını desteklediğini ve Üniversitemiz takımlarının da bugüne kadar yapılan birçok spor müsabakasında başarılara imza attığını belirtti.

RİBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol AYKUT ve dernek yöneticileri, Milli Hakem Mete KALKAVAN ve Can ÇOBANOĞLU da kendilerini keyifli bir sohbet eşliğinde makamında ağırlayan Rektör Karaman'a teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına verilen karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı