Ramazan denetlemeleri Sahur'da sona erdi

Kampanya boyunca fabrika denetimlerini gece gündüz aralıksız olarak sürdüren ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Cumhuriyet Fabrikası’ndaki geleneksel iftar programıyla başlayan Ramazan Ayını dün geceki denetimlerin ardından uğrad?

YÖREDEN HABER 27.07.2014 17:41:22 43 0
Ramazan denetlemeleri Sahur
Kampanya boyunca fabrika denetimlerini gece gündüz aralıksız olarak sürdüren ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Cumhuriyet Fabrikası’ndaki geleneksel iftar programıyla başlayan Ramazan Ayını dün geceki denetimlerin ardından uğradığı Gündoğdu Fabrikası’ndaki son sahur yemeği ile bitirdi.

Gündoğdu Fabrikasını ziyaret eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Dr. Turgay Turna ve Süleyman Pınarbaş ile birlikte fabrikayı dolaştıktan sonra 24:00-08:00 vardiyasında görevli personelle Ramazan’ın son sahurunu yaptı.

Yemekte bir konuşma yapan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran mübarek ramazan Bayramının son sahurunu burada hep beraber yapmak nasip oldu. Rabbim İnşallah gelecek ramazanlarda huzur, mutluluk, sağlık içinde güzellikler içinde kavuşmayı nasip etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. “ dedi.

ÇAYKUR çalışanları olarak Ramazan Ayında iki türlü hayır işlediklerini, hem üretimi aksatmayarak üreticiye hizmet ettiklerini hem de ibadetlerini yerine getirdiklerini söyleyen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Mübarek Ramazan ayında hem ibadetlerimizi yaptık, hem de fabrikalarımız 2. Sürgünde tam kapasite çalıştı. Halen de çalışıyoruz. 2. Sürgünde 210 bin ton çay aldık almaya da devam ediyoruz. Sadece arife ve bayramın 1. Günü çay almayacağız. Bu yaz sıcağında sizlere ve sizlerin şahsında bütün çalışan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Hiç aksatmadan üretimimizi sürdürdük. Vatandaşımızın çayını aldık. Vatandaşımızı da mağdur etmedik. Yani 2 yönlü hayır işlemiş olduk. Hem halkımıza hizmet ettik, hem de ibadetimizi yerine getirmiş olduk. Biz son sahurumuzu çalışma arkadaşlarımla birlikte sizinle yapmak istedik. İnşallah Cenabı Hak bundan sonraki Ramazanlarda da birlikte güzellikler nasip etsin.

Şimdiden tüm ÇAYKUR camiasının, üreticilerimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin de Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlara, güzelliklere, mutluluklara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.
” Dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI