RAKKANİ HORON EKİBİ KURBAN BAYRAMINDA PAZAR'DA

RAKKANİ horon grubu Organizatörü İbrahim Yaldızlı' Rize / Pazar'da geçen seneki etkinlik için bizlere imkanlarını sunan PAZAR Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz,aynı heyecanı İlçemiz Pazar'da bu bayramda da yaşamak istiyoruz'dedi

YÖREDEN HABER 11.09.2014 10:01:53 37 0
RAKKANİ HORON EKİBİ KURBAN BAYRAMINDA PAZAR

PAZAR-Kaçkar53-Kurban Bayramın üçüncü günü Pazar Belediyesi Sosyal ve Kültür Hizmetleri kapsamında Meydan Parkı’nda halka açık ücretsiz olarak düzenlenen Müzik eğlence programı düzenlemişti.

RAKKANİ grubu Karadeniz’in kültürel mirası dedelerinin, amcalarının oynadığı, şen horonu yaşatmak ve yaşamak gayesinde kurulduklarını ifade ederek,daha sonra Yaldızlı Kurban Bayramının 3.günü yeniden Pazar İlçesinde aynı heyecanı yaşamak istiyoruz 'biz tek tük başladık bu grup yolculuğuna, önceleri hayaldi düşüncelerimizde, dilimize döküldükçe heyecanlandık, umutlandık.

Küçük bir halka ile başladığımız Kadıköy meydanında konuştukça kaynaştıkça birbirimizle sağlam bir dostluk bağı kurduk tulum eşliğinde... Ve her geçen gün halkamıza yeni renkler katıldı ve hala katılmaya devam ediyor...Bu güzel ortamı ikinci kez yaşamak ve yaşatmak için RAKKANİ grubu olarak Rize / Pazar'da etkinlik yapmak bize gurur verecektir.


RAKKANİ horon grubu olarak memleketimiz Rize / Pazar'da ki etkinlik için PAZAR Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI