PTT’DEN RAMAZAN BAYRAMI KAMPANYASI

PTT’DEN RAMAZAN BAYRAMI KAMPANYASI

YÖREDEN HABER 27.05.2019 11:09:47 23 0
PTT’DEN RAMAZAN BAYRAMI KAMPANYASI

Hayati Akbaş

ARTVİN-1840 yılından bu yana vatandaşlara hizmet veren PTT; Anneler günü, kurban bayramı, ramazan bayramı, yılbaşı, öğretmenler günü, PTT kuruluş tarihi olan 23 Ekim gibi özel günlerde indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor..

PTT Artvin Başmüdürlüğü tarafından bildirilen duyuruda; şirketimizce geleneksel olarak özel günlerde ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlenmektedir. Bu kapsamda 28.05.2019-14.06.2019 tarihleri arasında bireysel müşterilerimiz tarafından gönderilmek üzere posta kargosu ve APS kurye gönderilerinde % 30 indirim uygulanacaktır.

Kampanya kapsamında tebrik kartları da hazırlanmış olup ilgi çekici tasarım ve görsellerle bayramın güzelliğini yansıtan tebrik kartları tüm PTT işyerlerinden ücretsiz temin edilecektir.

Pttcell sahur kampanyası düzenlenerek 3 Haziran’a kadar geçerli olmak kaydıyla faturasız hatlarda en az 25 TL yükleme koşulu ile 10 GB internet hediye edilecektir. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin SAHUR2019 yazıp 5555’e göndermeleri yeterlidir. Bu vesile ile Artvin PTT Başmüdürlüğü olarak tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diliyoruz” denildi. .


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI