Polonyalıları horonla uğurladılar

Haftasonu, Rize’nin Ardeşen İlçesinde Yapılan Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupası 3. Tur Karşılaşmasında, Rize-Ardeşen GSK’nın Rakibi Olan Polonya Energa AZS Koszalin Ekibi Tulum Eşliğinde Horon Oynadı.

YÖREDEN HABER 25.11.2014 11:48:56 140 0
Polonyalıları horonla uğurladılar
Cumartesi ve Pazar Günü Oynanan İki Karşılaşma Sonucunda, Salondan 65- 58 Galip Ayrılan Ardeşen GSK, Maç Sonrası Polonyalı Rakiplerini, Danimarkalı Hakemleri ve Kosova’lı EHF Delegesini Osmanlı Alabalık Tesislerinde Ağırladı.

Program da, Tulum Eşliğinde Horona Duran Ardeşen Ekibi, Konuk Polonyalı, Danimarkalı ve Kosovalı’ları Horona Kaldırdı. Uzun süre horon oynayan konuklar, organizasyondan büyük keyif aldıklarını ve yıllardır Avrupa’da müsabakalara katılmak için bir çok ülkeye gitmelerine rağmen böylesine keyif dolu bir ortam bulamadıklarını ifade ettiler.

Koszalin ekibi, ilerleyen yıllarda yeniden Ardeşen GSK ile eşleşmek istediklerini ifade ettiler.

Düzenlenen Programa, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Âdem Çakıcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, AS Başkanı Ali Biberoğlu, Ardeşen GSK Teknik Ekibi ve Sporcular, Polonya Kozsalin Yönetici, Teknik Ekip ve Sporcular ile Danimarkalı Hakemler, Kosovalı Gözlemci ve Davetliler Katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI