Polonya Bayan Futsal Takımından Ziyaret

Polonya’lı Futsal Bayan takımı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Bayan takımı Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’i ziyaret ettiler

YÖREDEN HABER 4.04.2014 18:26:59 29 0
Polonya Bayan Futsal Takımından Ziyaret
Ulusal Ajans Projesi kapsamı içerisinde Rize’ye gelen Polonya’lı Futsal Bayan takımı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Bayan takımı Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’i ziyaret ettiler.  

Ziyarette Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bayan takımı sporcuları, antrenörleri İmdat ÇAKIR, Yabancı Dil Öğretmeni Bekir Güzel, Polonya’lı sporcular ve antrenörleri eşlik etti.

İl Müdürü Mustafa ÇELİK yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getirerek “Bu tür organizasyonlardaki amaç genç sporculara ilimizi, yöremizi, kültürümüzü ve yaşam tarzımı birkaç günlüğüne de olsa aktarabilmektir. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde oynanacak olan müsabaka her iki takımada yürekten başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sporcular daha sonra Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ile birlikte Yeni Şehir Stadyumunu gezdiler.



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI