Pazaryeri hizmete açıldı.

Pazar Belediye’si Çarşıbaşı mevkiinde yeniden beton dökerek yaptığı, kadınların köy ürünlerinin satışının yapılacağı pazar yerini hizmete açtı.

YÖREDEN HABER 5.04.2021 11:53:55 79 1
Pazaryeri hizmete açıldı.

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar Belediye’si Çarşıbaşı mevkiinde yeniden beton dökerek yaptığı ve kadınların köy ürünlerinin satışının yapılacağı pazar yerini hizmete açtı.

Sebzecilerinde aynı yerde satış yapacağı Pazar yerini pazarcı esnafın ve vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden Belediye Meclis Üyesi İlhami Günaydın yaptığı açıklamada, ‘’ daha önceden planlamış olduğumuz Pazar yerimizin açılışını yaptık. Kadınlarımızın köy pazarını ve sebzecilerimizin pazar yerinin buraya taşınma ile alakalı zemini hazırladık ve beton dökerek bugün itibarıyla da hizmete açtık. Bundan önce sebzeci kardeşlerimiz pazarcı kardeşlerimizin sağlıklı bir ortamları yoktu. Şimdi ise güzel ve bir ortama kavuştular. Burası haftanın iki günü Pazaryeri olarak kullanılacak, diğer zamanlarda otopark yeri sorunları var bu alanı da diğer günler yani Pazartesi ve Perşembe günleri dışında da otopark olarak kullanılacak. Daha ileride de inşallah üstünü kapatarak kapalı Pazar yeri olarak da dönüştürmeyi düşüyoruz Pazar ilçemize hayırlın olsun” dedi.

Pazaryerini ziyaret eden vatandaşlar, Belediye'nin yapmış olduğu yeni hizmeti olumlu bulduklarını ifade ederek, başkan Basa ’ya teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
yusuf ziya akpulat
5.04.2021 16:16:14
kapali alan yapilsa daha güzel olurdu cok mu maliyetli cok mu zor yagmurlu günleri düsünen var mi yazik

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı