Pazarspor Kulüp Başkanı Yangın Kırıkhan maçının ardından konuştu

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın Kırıkhan maçını izledikten sonra,önümüzdeki Düzce maçı ve Pazarspor'un hedefini açıkladı

YÖREDEN HABER 26.02.2017 20:32:36 83 1
Pazarspor Kulüp Başkanı Yangın Kırıkhan maçının ardından konuştu

Pazarspor Bu gün Kırıkhan deplasmanda oynadığı maçta takımı yalnız bırakmayan Başkan Yangın müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmesinde şu cümlelere yer verdi.

'Geçen haftaki tatsız mağlubiyeti unutturmak adına bu gün Kırıkhan maçına çıktık. Rakibinde cezası nedeni ile seyircisiz oynanan müsabakada üç puan almak için mücadele verdik. İlk yarıda fazla pozisyon bulamadık ve devre beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda daha derli toplu pozisyon bulan ve galibiyeti kaçıran bir Pazarspor sahada vardı, galip de gelebilirdik. Ligin zirvesinde bulunan bir takımdan deplasmanda puan almak da önemliydi'diyen

Başkan Yangın ' Aldığımız bu puan ile beraber içerde oynayacağımız Düzcespor maçı çok daha önem kazandı. Mutlaka kazanmamız lazım, alt sıralarla arayı açıp hem de olası Play-of’un son biletini kapmak adına bu haftaki maçımız daha da önem kazanı mutlaka kazanmamız gerek. Oyuncularımız eğer bu karşılaşmada sporcularımızın üstün motivasyon ve çalışma ile hafta sonuna hazırlanmaları gerekiyor. Sporcularımız hem mental, hem de fiziksel olarak Düzcespor maçına çok iyi hazırlanmalılar. Bu sezonun beklide en önemli maçına çıkacak Pazarspor bu bilinçle hazırlanan takımımıza da seyircimizin desteğinin de en üst düzeyde olması gerekmektedir. Geçen haftaki mağlubiyetimizi affettirmek ve üst sıralardaki şansımızı zorlamak adına yapacağımız mücadelede tüm taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. 12. Adama her zamankinde çok fazla ihtiyacımız var. Teknik ekip ve sporcularımızı deplasmanda aldıkları puan için tebrik ediyorum. İyi motive olmuşlardı oyundan kopmadılar rakibe hemen, hemen pozisyon vermediler. Direkten dönen toplarımız da var, galip de gelebilirdik ama olmadı. Takımımızın iyi çalışıp mental olarak da hazır olduklarında kim gelirse gelsin yenemeyecekleri takım yoktur” dedi.


Anahtar Kelimeler:
pazarsporlu
27.02.2017 10:21:36
başkanımıza katılıyorum,iyi hazırlanırsak seyircisi ile gelecek düzceyi yener ve play of a son sıradan ortak olabiliriz.dediği gibi hocaların ve sporcuların her anlamda bu maça çok iyi hazırlanmaları gerek.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI