Pazarspor ’da tatil bitti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor ligin ilk haftasında evinde Yeşil Bursa A.Ş ile 1-1 berabere kalıp,2.haftasında ise Çatalca’ya 2-1 mağlup olan Pazarspor 3.haftada evinde konuk edeceği Kemerspor maçına 2 gün aradan sonra

YÖREDEN HABER 15.09.2016 09:28:55 11 0
Pazarspor ’da tatil bitti.
Pazarspor Kulübünden yapılan açıklamalarda  “Bayramlaşma programı Perşembe günü saat 14.00’da Pazar Şehir Stadında yapılacaktır ”denildi.

Ayrıca “Kurban bayramı için kulübümüzün bayramlaşma faaliyeti Perşembe günü (15.09.2016) Pazar şehir stadında yönetim kurulumuz, teknik ekiplerimiz, personel, Profesyonel Futbol takımımız, Bayan Hentbol takımımız ve tüm alt yapı takımlarımızın katılımı ile gerçekleşecektir.
Yapılacak olan programa tüm camiamızın ve genel kurul üyelerimizin katılımını bekler, tekrardan hayırlı Bayramlar dileriz ”açıklamalarına yer verildi.
Pazarspor Kemerspor maçının hazırlıkları başladı.
Bu hafta sonu 17.09.2016 (Cumartesi) günü Saat 15.00’da evinde karşılaşacağı Kemerspor maçının hazırlıklarına bu gün yapılan idman ile devam edildi. Takım da Sakatlığı devam eden Maksut dışında eksik bulunmamakta.
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı